تور پاریس تابستان 98

نوع سفر
هوایی - ایران ایر
آژانس
عالی گشت
تلفن آژانس
۰۲۱-۴۳۶۳۵
خدمات آژانس
✈️ پرواز هواپیمایی ایران ایر ◀️ ۷ شب و ۸ روز اقامت در هتل به همراه صبحانه ◀️۱ روز گشت شهری ◀️ بیمه مسافرتی ◀️ ترانسفر فرودگاهی ◀️ لیدر فارسی زبان ◀️خدمات ویزای شنگن ◀️ هزینه سفارت مبلغ ۸۵ یورو بر عهده آژانس می باشد
مدارک لازم
✅ کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه ۱) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد ج) داشتن دو صفحه سفید روبروی هم الف)مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود ۲)دو قطعه عکس۴*۳ رنگی،تمام رخ با ز مینه سفید ،کاملا از روبه رو ،بــدون لبخنــد، بــدون عینــک ، گــردی صــورت کامــلا ً مشخص شده باشد،حداکثر برای ۶ ماه اخیر(عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکــی نباشــد.) ۳) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن ۴) اصــل گواهــی حســاب بانکــی بــا مهــر و امضــاء بانــک فقــط بــه زبــان انگلیســی (زمــان صــدور گواهــی حســاب بانکــی حداکثــر ۱۰ روزقبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشــدو و ســایز پرینــت بانکــی۴A باشد.) الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی ب) گواهــی تمکــن بــه زبــان انگلیســی بــرای ســپرده های بانکــی بــه همــراه گــردش ســه ماهــه ســودبه زبــان انگلیســی همــراه بــا مهــر شــعبه و امضای بانک ✅ باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰/۰۰۰/۰۰۰ريال باشد ۶ ) اصل و ترجمه مدارک شغلی الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی ب) وکلا: پروانه وکالت ج) مشــاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از ســازمان مربوطه با ذکر مدت اشــتغال، ســمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و ســابقه تامین اجتماعی با مهر ســازمان د) بازنشسته¬ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات ی) معلمــان ، اســاتید و اعضــاء هیئــت علمــی دانشــگاه: اصــل حکــم کارگزینــی یــا گواهــی اشــتغال بــه کار بــه همــراه فیــش حقــوق و ســابقه بیمــه تامیــن اجتماعــی بــا مهــر ســازمان ز) دانش آموزان، دانشجویان، ( اصل و ترجمه نامة اشتغال به تحصیل ) ✅ جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد بــرای فرزنــدان زیــر۱۸ســال کــه بــدون همراهــی یکــی از والدیــن ســفر مــی کننــد رضایت نامــه محضــری الزامی اســت.(رضایتنامه محضــری علاوه بر ترجمــه نیــاز بــه تائیــد دادگســتری و امور خارجــه دارد.) ۸) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار ✅ حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد ✅ تکمیل فرم مشخصات فردی ✅ اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند چــک رمــزدار یــا ضمانت¬نامــه بانکــی حداقــل بــه مبلــغ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهداتکه پس از بررسی در صــورت نیــاز بــه ضمانت هــای بیشــتر متعاقبا اعلام می گردد لازم بذکــر اســت بــا توجــه بــه مــدارک ارائــه شــده و نظــر ســفارت ممکــن اســت مــدارک دیگــری از مســافر در خواســت گــردد کــه تهیــه و ارائــه آنهــا جهــت اخــذ ویــزا الزامــی مــی باشــد.
توضیحات بیشتر
♦️ تور کاملاً به صورت گروهی اجرا می شود. ♦️ نرخ تور برای کودک زیر دو سال ۱۰% ارزی و ۱۰% ریالی می باشد. ♦️ در صورت عدم صدور روادید از سفارت ۱۰% از کل تور هر نفر کسر و باقی مستردد می گردد. ♦️ ممنوعیت کنترل گذرنامه و هرگونه ممنوع خروجی از کشور به عهده خود مسافر می باشد. ♦️ مسافران موظف اند در زمان مشخص شده حتما در سفارت مربوطه جهت انگشت نگاری حضور داشته باشند. ♦️ ارائه ضمانت نامه بازگشت از سفر به مبلغ ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال برای هر نفر به صورت ضمانت نامه بانکی یا چک رمزدار ضروری است که پس از بررسی در صورت نیاز به ضمانت نامه بیشتر متقابلا اعلام می گردد. ♦️ در صورت داشتن هرگونه سوالی در ساعات غیر اداری با شماره ۰۹۱۲۲۰۴۶۲۷۶ ☎️ تماس حاصل فرمایید.